Spotifylistat.com uudistui

Spotifylistat.com uudistui

16.5.2010 |  » Spotty  |  Tekstit
GD Star Rating
loading...

Kevät on uudistumisen aikaa. Spotify uudisti oman palvelunsa enemmän yhteisölliseksi monien muiden uudistusten ohella. Ja kuten sivustolta näkyy, Spotifylistat.com sai tänään uuden ulkomuodon. Paljon muutakin pientä (ja isoa) on tapahtunut, eikä ihan kaikkea ole tarve listata. Alusta vaihtui Pligg CMS:stä Wordpressiin, ja elämän pitäisi olla taas piirun verran helpompaa ainakin ylläpidon kannalta.

Sosiaaliset mediat ovat jo nyt vahvemmin mukana palvelun toiminnassa ja jatkoa seurannee lähiaikoina. Voit esimerkiksi rekisteröityä Facebook-tunnuksillasi tai liittää Facebook-tilisi nykyiseen Spotifylistojen tiliisi. Tärkeinhän kuitenkin on itse asia, eli Spotify-soittolistat. Radiokanavien, kuten NRJ, Ylex ja Voice, viralliset soittolistat ovat nyt helpommin löydettävissä ja nousevat etusivun nostoboksiin viimeksi päivitetty ensimmäisenä. Soittolistojen lisääminen on sekin nykyisin helpompaa, ja toivottavasti spammi on nyt saatu estettyä. Omien soittolistojen muokkaaminen, kommenttien hallinta sekä peukkujen eli äänten seuraaminen ovat olleet kehityksen kohteina.

Kesän lähestyessä myös festarit ovat saaneet oman osionsa. Osa kotimaan festareista on siirtynyt askeleen nykyaikaan ja tuottaa listoja itse, osa tulee käyttäjiltä ja osa Festarit.org -sivuston suosiollisella avustuksella. Kiitos!

Aktiivikäyttäjille tiedoksi, että vanhat tunnukset pysyivät uudistuksen mukana, mutta salasanat eivät – ihan jo tietoturvasyistä. Voit pyytää uuden salasanan sähköpostiisi kirjautumislomakkeen yhteydessä löytyvän linkin kautta.

Kommentteja ja kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan! Myös uusia yhteistyökumppaneita mahtuu mukaan.

Ei samaa aihetta sivuavia soittolistoja.0


Paluuviitteet

  1. Tweets that mention Spotifylistat.com uudistui | Spotifylistat.com -- Topsy.com

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautuneena kommentoidaksesi